MATMISJONEN – EKTE MAT FRA TI BLOGGERE

 

Jo flere hobbykokker, jo bedre, synes jeg. Derfor inviterte jeg et utvalg matbloggere til å lage en kokebok med mening, som også selvfølgelig skal spre matglede. Vi tror på at mat laget fra bunnen av er best for mennesker, dyr og miljø, og vi vil sette hjemmelaget mat på menyen igjen. I boken finner du inspirasjon, veiledning og forslag til hvordan du enkelt kan lage mat fra bunnen av, selv i en travel hverdag. Boken vil gjøre deg bevisst på noen av valgene du står overfor som forbruker, og gi deg inspirasjon til å tenke annerledes. Boken byr på gode tips om planlegging og tidsbruk, mat uten tilsetningsstoffer og hvordan du kan bidra til et bedre miljø. Oppskriftene er enkle, og mange retter er raske å lage, eller lager seg selv mens du gjør noe helt annet. I tillegg til tid, planlegging og kunnskap om råvarene er matglede en av de viktigste ingrediensene i et godt måltid. Mat laget fra bunnen av bidrar ikke bare til å ivareta matkulturen og matkunnskapen, men er også med på å skape kos rundt måltidet og ekte matglede!

Matbloggerne som deler oppskrifter og matglede i boken er: Hanne Stensvold fra Matmisjonen, Cecilie Fragaat Ødegård fra Lekkermunn, Olav Birkeland fra Hobbykokken, Tor Erik Gregersen fra Ordentlig mat, Mari-Louise Uldbæk Stephan fra Veggisbloggen, Louise Brunborg-Næss fra Restemat, Ina-Janine Johnsen fra Mat på bordet, Henrik J. Henriksen fra Palatist, Ina Shelby fra Kjøkkentjeneste og Lene Aarnes Westerhaug fra Kraft Byrå.

Du kan bestille boken her.


Skriv en kommentar

Din e-postadresse deles eller publiseres aldri. Obligatoriske felt er merket med *

*
*

Du kan bruke følgende HTML-tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Kategorier

  • Arkiv

    • ,