Frukt kan være redningen!

Vi spiser alt for mye sukker i kosten vår, og kanskje spesielt i helgene. Det må vi kutte ned på. – Men jeg har jo et konstant søtsug, tenker du kanskje. Da kan frukt være redningen. Man kan enkelt justere ned behovet for sukker ved å redusere inntaket. Frukt har en naturlig sødme og kan tilfredsstille søtsuget på en sunn måte. Prøv selv, men gi det litt tid. Trapp ned sukkerinntaket, sakte, men sikkert, og før du vet ord av det synes du kanskje at en rute med melkesjokolade smaker alt for søtt. Det er helt sant. Det kan skje. Sjekk epledesserten min på økologisk.no. Den er et bra sted å begynne!

Oppskriften på epledesserten finner du på økologisk.no

Denne artikkelen er kategorisert under dessert. Bokmerk permanent lenke. Skriv en kommentar eller legg igjen en tilbakesporing: Tilbakesporings-URL.

2 kommentarer

 1. kraftkosern
  Skrevet 19 januar, 2013 klokka 9:45 am | Permalenke

  Fin ting.
  Hvis søtsug er en kronisk utfordring, er mer salt og godt(smør, kokosolje, talg, etc animalsk) mettet fett i kosten være tingen. Det svupper søtsuget på et blunk og etterlater kroppen glitrende energisk og fornøyd.

  hei

  • Hanne
   Skrevet 19 januar, 2013 klokka 9:59 am | Permalenke

   Lurt! Ha en matglad dag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse deles eller publiseres aldri. Obligatoriske felt er merket med *

*
*

Du kan bruke følgende HTML-tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Kategorier

 • Arkiv

  • ,