Inspirasjon etter økohelg

Forrige helg var fylt med inspirasjon og ny kunnskap. Ikke bare var jeg på lefsekurs, jeg deltok også på Øverland økohelg i regi av Øverland andelslandbruk og Slow Food Asker og Bærum. Søndag var det økomarked der jeg solgte boken. Det ble holdt flere spennende foredrag og jeg traff mennesker med masse kunnskap om økologisk landbruk, mat og tankegang. Med meg hjem hadde jeg bl.a. vingetang fra Fremtidens mat (det kommer mer om det senere) og økologisk mel på gamle kornsorter fra familien Swärd. Melet er helt fantastisk og inspirerte til baking.

Les mer om det og få min oppskrift på rundstykker og baguetter bakt på vårspelt og landhvete på økologisk.no

 

 

Denne artikkelen er kategorisert under Nyheter. Bokmerk permanent lenke. Skriv en kommentar eller legg igjen en tilbakesporing: Tilbakesporings-URL.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse deles eller publiseres aldri. Obligatoriske felt er merket med *

*
*

Du kan bruke følgende HTML-tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Kategorier

  • Arkiv

    • ,