Julete rødløkskompott – deilig tilbehør til økologisk julemat

Nå nærmer julen seg med stormskritt og mange har vel allerede planlagt menyen. Selv om mye av julematen er tradisjonsbundet, kan man alltids snike inn noe nytt tilbehør. At julematen også kan være økologisk er viktig å huske. Disse økologiske medisterkakene fra Grøstad ble servert med en julete rødløkskompott. I dag er det julebord på studio til Matmisjonen og da serveres kompotten til ribba. Søt rødløk med nøtter og svisker smaker utrolig godt til den salte og fete julematen.

Få den heløkologiske oppskriften på økologisk.no der Matmisjonen er gjesteblogger.

 

 

Denne artikkelen er kategorisert under svin, tilbehør. Bokmerk permanent lenke. Skriv en kommentar eller legg igjen en tilbakesporing: Tilbakesporings-URL.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse deles eller publiseres aldri. Obligatoriske felt er merket med *

*
*

Du kan bruke følgende HTML-tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Kategorier

  • Arkiv

    • ,