Matmisjonen er bidragsyter i Maison Mat & Vin

Løp og kjøp! Jeg har levert to saker til siste nummer av Maison Mat & Vin. Du kan finne oppskriften på denne vakre salaten, samt flere andre oppskrifter med fenalår. Du kan lese om turen min til Sunnmøre og om den beskyttetede betegnelsen Fenalår fra Norge som blir tildelt i løpet av våren (Det står feil i ingressen på saken). Jeg møtte noen fantastiske og engasjerte mennesker, smakte det beste fenalåret jeg noen gang har smakt og lærte utrolig mye. Fenalår er en mattradisjoner vi burde være mye mer stolt av. I tillegg til dette har fotograf Synøve Dreyer og jeg laget en fiskekakesak. Ja, så nå er det bare å lage fiskekakene selv. Det er selvfølgelig masse annet inspirerende å lese i bladet, så her er det bare å komme seg til nærmeste kiosk.

Denne artikkelen er kategorisert under jobb, Nyheter. Bokmerk permanent lenke. Skriv en kommentar eller legg igjen en tilbakesporing: Tilbakesporings-URL.

3 kommentarer

 1. Skrevet 29 mars, 2012 klokka 2:16 pm | Permalenke

  Herlig! Gratulere med me alt det flotte du har levert i dette bladet!
  Jeg koser meg med å følge bloggen din :)
  Lykke til videre!
  Hilsen ei som er veldig glad i fenalår. Spesielt ute på tur :) )))
  Tove

  • Skrevet 30 mars, 2012 klokka 10:16 am | Permalenke

   Så utrolig hyggelig å høre! Takk! Ja, fenalår er utrolig godt. Kos deg masse i påsken!

   • Skrevet 30 mars, 2012 klokka 10:39 am | Permalenke

    Takk og ligemåde! I Det var vel fortjent! en flott blogg med mye matglede du har :) Bladet du er med i blir med oss på hytta i påsken :) I ste hytteliv står det en del om hytta vår under tittelen» Du, jeg har en idé!» … Under «Idedryss fra Konglebu» er det bildet av min manns spekeskinke og hans skinkefilosofi. Gjenbruk og god mat det er oss :) Etter inspirasjon fra deg kommer vi nå også til å prøve oss mer på å speke vårt eget Fenalår. Spekemat er topp!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse deles eller publiseres aldri. Obligatoriske felt er merket med *

*
*

Du kan bruke følgende HTML-tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Kategorier

 • Arkiv

  • ,