Matmisjonen slår et slag for økologisk mat!

Jeg er blitt fast gjesteblogger på økologisk.no! Det er kjempegøy fordi økologisk mat er noe jeg virkelig brenner for. Økologisk.no er et uavhengig nettsted som skal fremme kunnskap om et økologisk levesett. Her finner du en god oversikt over hvor du finner økologiske varer nær deg, samt relevante nyheter og masse annen nyttig informasjon. Også oppskrifter da. Og det er her jeg skal bidra. I mitt første innlegg lagde jeg et lite oppdrag for meg selv. Ettersom Kiwi nå kutter momsen på økologiske varer, ville jeg sjekke ut hva slags økologisk måltid jeg kunne kreere ved å handle bare der. Det var ikke så lett, men etter en tur innom en annen butikkjede, fikk jeg satt både en pastarett og en formkake på bordet.

Les mer om dette og få oppskrift på formkake med squash og mørk sjokolade på Økologisk.no.

 

Gården jeg er andelshaver i, drives økologisk. Det er ofte tyngre og mer tungvint arbeid, men resultatet er så mye bedre. For oss og for jorda. Her høstes det poteter til vinterlagret.

Denne artikkelen er kategorisert under Nyheter. Bokmerk permanent lenke. Skriv en kommentar eller legg igjen en tilbakesporing: Tilbakesporings-URL.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse deles eller publiseres aldri. Obligatoriske felt er merket med *

*
*

Du kan bruke følgende HTML-tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Kategorier

  • Arkiv

    • ,