Ny film! Sånn kan du bruke en hel kylling.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UDB4B2ib4OM]

Sammen med min samboer Nikolai, har jeg laget en ny film for Matmerk. På bloggen Stolt mat kan du lese en generell framgangsmåte for koking av kraft, ovnsbaking av lår og steking av bryst, alt fra en fantastisk kylling, oppvokst og slaktet på Holte gård. Holte gård kan du lese mer om på bloggen Matmeg. Kanskje hvis vi alle var litt flinkere til å kjøpe og bruke hel kylling og ikke bare filetene, ville vi sluppet hele MUK-problematikken?

Denne artikkelen er kategorisert under jobb, Matnyttig informasjon, Nyheter. Bokmerk permanent lenke. Skriv en kommentar eller legg igjen en tilbakesporing: Tilbakesporings-URL.

3 kommentarer

 1. Hege
  Skrevet 1 april, 2012 klokka 11:57 am | Permalenke

  Det var da en forferdelig musikk dere har lagt til videoen. Jeg ser hva du gjør, men ikke hva du bruker alltid.

  • Skrevet 2 april, 2012 klokka 7:33 am | Permalenke

   Så synd at du ikke likte musikken. Den er komponert spesielt for disse filmene for Matmerk av Olav Slettahjel, men det er jo smak og behag. Filmen er ment som inspirasjon og ikke en konkret oppskrift. Klikker du deg inn på stoltmat.no som det er linket til i saken, finner du en tekst som forklarer den generelle framgangsmåten, samt steketemperaturer og -tider. På andre nettsteder som f.eks. matprat.no finner du jo masse oppskrifter på både kraft, kyllinglår- og bryst. Ja, så kjøper du en hel kylling er det mange muligheter.

 2. xiglet
  Skrevet 10 april, 2012 klokka 8:00 am | Permalenke

  Jeg synes musikken var kul, men er det noe som er mer subjektivt enn musikk egentlig? :)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse deles eller publiseres aldri. Obligatoriske felt er merket med *

*
*

Du kan bruke følgende HTML-tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Kategorier

 • Arkiv

  • ,