Nye tider…

Nå har jeg blogget i snart to år. Det er to år siden jeg sa opp den faste jobben min i Maison Mat & Vin for å kaste meg ut i frilanstilværelsen igjen. De siste to årene har vært fantastiske! Jeg har fått jobbet med mennesker, magasiner, bedrifter og ting jeg elsker. Jeg har gitt ut en bok! Og jeg har lært masse. Bloggen har vært et fantastisk sted å kunne utfolde seg på. Jeg har funnet tilbake til gleden med å fotografere, lært masse om mat og kommunikasjon, fått mange spennende jobber og ikke minst, hatt mange helt fantastiske lesere som har gitt meg masse utrolig hyggelige og fine tilbakemeldinger. Nå høres det jo ut som om Matmisjonen legges ned, og det gjør den kanskje etterhvert, men for nå ligger den her og planen er å poste litt i ny og ne. Når det passer seg sånn. Når jeg har noe å melde. For en blogg skal jo være gøy. Det skal være et overskuddsprosjekt som gir mer enn det tar. Og her er vi vel kanskje ved sakens kjerne. Jeg er rett og slett litt lei av å blogge. Mye av grunnen til det er jo at jeg nå jobber utrolig mye. Jeg fotograferer, utvikler oppskrifter, styler og skriver masse om mat hver eneste dag (og får betalt for det). Så da skal det en del til å sette seg ned på kvelden å gjøre det samme på bloggen, når alt du vil er å ha litt fri med familie og venner uten å måtte ta bilde av eller skrive om maten som serveres. I tillegg til jobb, venner og familie, er jeg i ferd med å starte et nytt firma. Det tar mye tid, men er kjempegøy og utrolig spennende. Responsen har vært veldig positiv og vi gleder oss til vi kommer skikkelig i gang i løpet av de neste uken.

Jeg håper virkelig dere fortsetter å titte innom og at dere bruker oppskriftene. I mellomtiden kan dere sjekke ut Sentralen.as og lik gjerne Sentralens FB-side. Jeg er fremdeles å treffe på FB, Twitter og Instagram (StHanne). Ja, så dere blir ikke kvitt meg så lett ;-D

Denne artikkelen er kategorisert under Nyheter. Bokmerk permanent lenke. Skriv en kommentar eller legg igjen en tilbakesporing: Tilbakesporings-URL.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse deles eller publiseres aldri. Obligatoriske felt er merket med *

*
*

Du kan bruke følgende HTML-tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Kategorier

  • Arkiv

    • ,