Om matmisjonen

Matmisjonen – en virksomhet for å utbre matglede; matnyttig omvendelsesarbeid.

Jeg, Hanne Stensvold, elsker å lage mat, lese om mat, skrive om mat, prate om mat og spise mat. Til daglig jobber jeg som frilansjournalist, fotograf og matstylist. Jeg har tidligere jobbet som matjournalist i Maison Mat & Vin, men leverer nå stoff til forskjellige magasiner, produsenter og bedrifter. Jeg har også laget en bok som du kan lese mer om her.

Ta kontakt om du trenger avis- eller magasinartikler, tekst til nett, reklametekster, foto, matstyling eller hjelp til andre ting, gjerne med fokus på mat. Du kan nå meg på hanne@matmisjonen.no eller mob. 905 92 026. Du finner både meg (@StHanne) og Matmisjonen (@matmisjonen) på Twitter, og lik gjerne Matmisjonens Facebook-side.

Denne bloggen fylles med oppskrifter, tips, informasjon og små drypp fra bransjen. Alle oppskrifter som publiseres her er utviklet og bearbeidet av meg, med mindre noe annet er oppgitt og/eller linket til. Alle bilder er tatt av meg. Det er ikke lov å kopiere fra denne bloggen uten nærmere avtale.

Alle produkter som nevnes og linkes til her, er mine personlige favoritter og produkter jeg selv ønsker å opplyse om. Hvis noe skulle være sponset, vil jeg skrive det.

Matglede til folket!


 

26 kommentarer

  1. BlikstadH
    Skrevet 1 juli, 2011 klokka 6:41 am | Permalenke

    Fantastisk, jeg gleder meg til å følge deg ;o)

  2. Synøve
    Skrevet 1 juli, 2011 klokka 7:05 am | Permalenke

    Gleder meg til å følge bloggen. Flink du!

  3. Wenche
    Skrevet 1 juli, 2011 klokka 8:53 am | Permalenke

    Så gøy Hanne, dette MÅ jeg jo følge med på!
    Lykke til!!

  4. Skrevet 2 juli, 2011 klokka 9:44 am | Permalenke

    Grattis! Så kult jeg er en naturlig disippel selvfølgelig!

  5. Skrevet 4 juli, 2011 klokka 3:07 pm | Permalenke

    Velkommen som matblogger! Skal bli spennende å følge deg her inne!

    Trine ;)

  6. Skrevet 4 juli, 2011 klokka 5:19 pm | Permalenke

    Takk alle sammen… Jeg føler presset ;-D

  7. Skrevet 8 juli, 2011 klokka 7:38 am | Permalenke

    Hei Hanne!
    2xIna har startet http://www.matbloggsentralen.blogspot.no
    Vi er i gang med å invitere bloggere til medlemskap og vil gjerne at matmisjonen skal være med! Legg igjen en kommentar på bloggen eller send meg en mail hvis du er interessert! :D

  8. Elin Naper-Kleven
    Skrevet 8 juli, 2011 klokka 8:55 am | Permalenke

    Så fantastisk!!
    Nå blir det masse god mat til hele familien :)

  9. Karsten Ekren
    Skrevet 10 august, 2011 klokka 11:38 am | Permalenke

    Hei Hanne

    Flott side! Har du tips om en rask rice and curry-rett? Barna hjemme har så lyst til å prøve.

    Karsten

    • Skrevet 10 august, 2011 klokka 6:10 pm | Permalenke

      Så flott at du liker bloggen! Jeg kan vel ikke innrømme at jeg akkurat har en rask rice and curry-rett liggende, men jeg kan ta på meg utfordringen med å komme opp med en. Gi meg et par uker. I mellom tiden kan du sjekke ut denne japanske varianten (rask er den kanskje ikke, men ungene liker den nok godt) ellers er http://www.bbcgoodfood.com et bra sted for curry.
      Skal du lage mye curry raskt, vil jeg jo anbefale en trykkoker. Helt genialt til gryter som det.

  10. Skrevet 18 august, 2011 klokka 1:11 pm | Permalenke

    Hei, Marte fra Gambit Hill&Knowlton som gjerne vil invitere deg til en matfestival på vegne av en kunde. Har du en e-postadresse jeg kan kontakte deg på for å sende litt mer informasjon? Kontakt meg gjerne på marte.ottemo@hillandknowlton.com

  11. Skrevet 18 august, 2011 klokka 1:34 pm | Permalenke

    Spennende, Marte! Jeg skal få oppdatert denne siden asap, med mer kontaktinfo etc.

  12. Jon Berger
    Skrevet 7 november, 2011 klokka 9:24 am | Permalenke

    Hanne – siden din har helt plutselig blitt en stor favoritt. SUPRE oppskrifter og godt matvett, og ikke verre enn at en glad amatør klarer å lage maten du skriver om.
    :)

    • Skrevet 7 november, 2011 klokka 9:44 am | Permalenke

      Veldig hyggelig å høre, Jon! Matmisjonen liker jo å inspirere!

  13. Asdic
    Skrevet 13 februar, 2012 klokka 1:26 am | Permalenke

    Her er en dansk variant.

    http://bergholt.net/gastronomi/

    Dessveree elsker redaktøren fremmedord. Helt unødvendig, når det finnes sufisiente og adekvate subsitutter. Nemlig godt norsk.

    Jeg gleder meg til å følge siden som jeg fant nå i natt.

  14. Bernard Lamothe
    Skrevet 24 februar, 2012 klokka 9:10 am | Permalenke

    Hei Hanne,
    Takk for dine flotte oppskrifter. Med amalfi-sitroner lagte jeg syltet sitroner og sitronsaft :-)
    Bernard.

    • Skrevet 24 februar, 2012 klokka 9:14 am | Permalenke

      Takk, Bernard! Mmm, syltede sitroner og sitronsaft høres godt ut.

  15. Skrevet 8 august, 2012 klokka 1:53 pm | Permalenke

    Hei fra hotellsengen i puerto rico. Kom til å tenke på kokkelering på ambassadekjøkkenet noen år tilbake. Flott side du har, stå på!

    • Skrevet 8 august, 2012 klokka 8:33 pm | Permalenke

      Takk, Christopher! Ja, de dagene i Paris var utrolig kule. Knall opplevelse. Dog var ikke makronene mine mye å skryte av :-D Grattis med bok. Matmisjonen «the book» kommer i september. Spennende!

  16. Skrevet 8 august, 2012 klokka 11:41 pm | Permalenke

    Wow, bok?!? Stilig, gleder meg til å lese den. Hva forlag kommer den på?

  17. Solveig
    Skrevet 11 oktober, 2012 klokka 9:55 pm | Permalenke

    Deilig, inspirerende sider. Tusen takk!

    • Hanne
      Skrevet 12 oktober, 2012 klokka 1:19 pm | Permalenke

      Takk! Så hyggelig å høre!

Skriv et svar til Asdic Cancel reply

Din e-postadresse deles eller publiseres aldri. Obligatoriske felt er merket med *

*
*

Du kan bruke følgende HTML-tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Kategorier

  • Arkiv

    • ,