Reindyrka reinsdyrsak – Matmisjonen i Nord

Jeg er så stolt! Og jeg synes det er på sin plass med litt selvskryt. I den nyeste utgaven av det fantastisk matmagasinet Nord, har jeg egenhendig bidratt med en sak på 14 sider! Tekst, foto og mat! Veldig morsomt når noe du har gjort blir så godt mottatt av en redaktør, spesielt når du selv er fornøyd med det du leverer. Det skal også sies at utgangspunktet var unikt. I september var jeg og flere andre bloggere med på en flott tur til Finnmark i regi av Landbruks- og matdepartementet. Vi besøkte en siida og fikk være med reindriftsamene på den tradisjonelle slaktingen av reinsdyr. Mine inntrykk og opplevelser fra turen kan du altså lese om i Nord, ute i butikk nå. Der finner du også ni oppskrifter med reinsdyr i hovedrollen, bl.a. blings med ytrefilet av reinsdyr (på bildet over), den samiske nasjonalretten bidos og reinsdyrkaker. Jeg vil også anbefale deg å abonnere på Nord. Bladet er virkelig lekkert og byr på mye interessant å lese for oss matglade.

Med til Finnmark var også Ina fra Kjøkkentjeneste, Olav fra Hobbykokken, Lars fra Lars spiser, drikke & synser, Trine fra Trines matblogg og Zaid fra For all det. Sjekk ut bloggene deres også.

Denne artikkelen er kategorisert under jobb, Nyheter. Bokmerk permanent lenke. Skriv en kommentar eller legg igjen en tilbakesporing: Tilbakesporings-URL.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse deles eller publiseres aldri. Obligatoriske felt er merket med *

*
*

Du kan bruke følgende HTML-tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Kategorier

  • Arkiv

    • ,