Resteribbe – pasta med ribbe og eple

Lei av julemat, men har masse rester? Ikke fortvil, det finnes mange gode oppskrifter med rester av både pinnekjøtt, julepølse og ribbe. Og de trenger ikke å minne så mye om jul. Ribbe med asiatisk vri blir mer og mer populært, men ribbe med spaghetti er også skikkelig godt. I denne retten får du dessuten brukt rester av svisker og spekeskinke også. Oppskriften på pasta med ribbe og eple finner du på økologisk.no

Denne artikkelen er kategorisert under svin. Bokmerk permanent lenke. Skriv en kommentar eller legg igjen en tilbakesporing: Tilbakesporings-URL.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse deles eller publiseres aldri. Obligatoriske felt er merket med *

*
*

Du kan bruke følgende HTML-tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Kategorier

  • Arkiv

    • ,