Saftige kyllingbryst

Det kan være vanskelig å steke et kyllingbryst perfekt, og hva er vel kjedligere enn tørt, smakløst kyllingkjøtt? Ett av triksene mine er bacon. Det er også lurt å brune brystet raskt i en stekepanne før det stekes ferdig i ovnen. Her serverte jeg kyllingbrystet på en porsjon spaghetti med salsarester, sukkererter og salat. Enkel og god sommermat.

Saftige kyllingbryst

  • 4-8 skiver bacon
  • 4 kyllingbryst
  • salt og pepper
  • smør og rapsolje

Surr hvert bryst inn med 1-2 skiver bacon, og dryss med salt og pepper. Ha litt olje og smør i en stekepanne, og brun brystene på begge sider på høy varme slik at baconet blir godt stekt. Ha kyllingbrystene over i en ildfast form, og etterstek dem i ovnen på 180 grader i 10-15 minutter. Steketiden vil variere i forhold til hvor store brystene er. La kjøttet hvile i 5 minutter før servering.

Denne artikkelen er kategorisert under Oppskrifter, Triks og tips. Bokmerk permanent lenke. Skriv en kommentar eller legg igjen en tilbakesporing: Tilbakesporings-URL.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse deles eller publiseres aldri. Obligatoriske felt er merket med *

*
*

Du kan bruke følgende HTML-tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Kategorier

  • Arkiv

    • ,