Surkål og rødkål – hjemmelaget selvfølgelig

Mange spiser kål i julen som tilbehør til ribbe, pølser og medisterkaker. Kål er jo en fantastisk grønnsak med masse sunne næringsstoffer og noe vi burde spise mye mer av ellers i året også. I de lett stressende juleforberedelsene kan det være fristende å ty til ferdigpakkede varianter av rødkål og surkål, men lager du tilbehøret selv, smaker det utrolig mye bedre. Og så kan du velge økologisk kål. Sjekk ut mine oppskrifter på både surkål og rødkål på økologisk.no

 

 

Denne artikkelen er kategorisert under festmat, tilbehør. Bokmerk permanent lenke. Skriv en kommentar eller legg igjen en tilbakesporing: Tilbakesporings-URL.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse deles eller publiseres aldri. Obligatoriske felt er merket med *

*
*

Du kan bruke følgende HTML-tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Kategorier

  • Arkiv

    • ,