Ute på tur – kaffe med Kraftkar

Den siste uken har jeg både vært på vinterferie i Hemsedal (med sous vide-maskin i bagasjen) og på jobboppdrag i Trøndelag og Møre og Romsdal. Jeg har fått sett mye av det flotte landet vårt, med andre ord. Tilfeldigvis kjørte jeg forbi Tingvoll der Tingvollost holder til, og da måtte jeg jo stikke innom på en kopp kaffe og en liten omvisning på ysteriet. Neste uke kommer Egil til Oslo med kofferten full av ost som jeg skal fotografere for dem. På bildet til venstre ser du Egil foran hyllemeter med Kraftkar, og til høyre ser du Solvor som skjærer ostemasse. Les mer om Tingvollost på den fine bloggen til frilanskollega Hanne Buxrud; Borte, borte, hjemme.

Denne uken blir det faktisk mer reising. Da skal jeg til Valdres med blant annet en overnatting på fantastiske Herangtunet hvor jeg skal nyte en 4 retters middag. Men før det skal jeg få lagt ut en ny oppskrift her. I mellomtiden anbefaler jeg dere veldig å lese artikkelen min om klippfisk i Matmagsinet Nord og la deg inspirere av skrei-oppskriftene mine i Tara smak. Begge bladene er i salg nå.

Denne artikkelen er kategorisert under jobb, Nyheter. Bokmerk permanent lenke. Skriv en kommentar eller legg igjen en tilbakesporing: Tilbakesporings-URL.

2 kommentarer

 1. Skrevet 26 februar, 2013 klokka 3:03 pm | Permalenke

  Åh, heldige deg som fikk besøkt Tingvollost. Første gang jeg smakte den, var under lanseringen av Matmisjonsboka, og den har definitivt blitt gjentatt mange ganger etter det :)

  • Kristin Waagen
   Skrevet 8 mars, 2013 klokka 11:52 am | Permalenke

   Kjekt at du liker osten vår:) Du er velkommen til å besøke oss du også, Elisabeth:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse deles eller publiseres aldri. Obligatoriske felt er merket med *

*
*

Du kan bruke følgende HTML-tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Kategorier

 • Arkiv

  • ,