Verdens raskeste pizza – pitapizza

Noen ganger går det alt for fort i svingene. Da må man ty til lure løsninger, selv om man helst skulle laget alt fra bunnen av. Med ferdig tomatsaus, pitabrød og noen få andre ingredienser kommer du langt på vei. Jeg er heldig som får kjøpt Samoon brød fra Grønland bakeri, for de er bakt uten tilsetningsstoffer, kun mel, vann, salt og gjær.

Kjøp ferdige pitabrød (evt. del dem i to på langs). Fordel et lag tomatsaus utover og ha på ønsket topping. Her har jeg brukt fenalår, oliven og basilikum. Ha på biter av mozzarella eller annen revet ost og stek i ovnen på 220 grader i ca. 10 minutter.

Skal du ha barnebursdag kan du ha pølsebiter og ost som topping, og er du ekstra grei, kan alle få lage sin egen pitapizza med akkurat det de selv vil ha på.

Denne artikkelen er kategorisert under Triks og tips. Bokmerk permanent lenke. Skriv en kommentar eller legg igjen en tilbakesporing: Tilbakesporings-URL.

4 kommentarer

  1. Skrevet 3 februar, 2012 klokka 5:13 pm | Permalenke

    Pizza er digg. Raske ting er bra.
    Kari fra Cru har en versjon der hun bruker tortilla-lefse som bunn, blir veldig bra, og tar max 8 minutter i ovn.
    Så jeg tror du må døpe om innlegget til verdens nest raskeste. ;-)

  2. Tom
    Skrevet 4 februar, 2012 klokka 12:15 am | Permalenke

    Man kan også bruke nanbrød, så blir det litt størrelse på pizzaen og bunnen blir sprø og veldig god.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse deles eller publiseres aldri. Obligatoriske felt er merket med *

*
*

Du kan bruke følgende HTML-tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Kategorier

  • Arkiv

    • ,